Fii voluntar

Alaturi de noi iti poti afla superputerea! Iar daca stii deja care sunt punctele tale forte, ne-am bucura daca ne-ai ajuta sa transformam lumea intr-un loc mai bun, prin diversitate si incluziune!

In perioada 4-15 octombrie 2021 te poti inscrie ca voluntar accesand formularul disponibil AICI.
Sau, daca preferi o adresa web, aici: bit.ly/recrutariCodette2021

Daca ai ratat perioada de recrutari ne poti scrie oricand pe hello[at]codette[dot]ro si pastram legatura pana la recrutarile urmatoare. Poti sa ne ajuti in misiunea noastra si noi te putem ajuta noi sa te dezvolti in directia care te intereseaza.

Mai jos gasesti si cateva roluri cu care ne-am dori sa ne marim echipa :)

Nu ai la baza un profil tehnic, dar vrei sa iti dezvolti latura aceasta? Ajuta-ne in celelalte departamente si, intrand in contact cu trainerii nostri, poti invata de la ei indirect, prin implicarea ta in proiectele dezvoltate. Iti poti aduce contributia in roluri precum FR, PR, organizare / logistica etc.

Ai o pasiune pentru Computer Science si vrei sa ne sustii? Pe langa rolurile mentionate anterior, ai in plus oportunitatea sa dai mai departe din cunostintele tale tehnice in calitate de trainer la unul dintre workshopurile noastre sau sa te implici in departamentul de infrastructura.

Iar daca ai talent pe partea de blogging, scrie-ne pentru a afla cum pot articolele tale sa ajunga pe blogul Codette.

Nu esti sigur/a daca vrei sa fii voluntar/a? Ramai la curent cu ce facem pe pagina noastra de Facebook si pe grup!