Codette TravelerCodette Traveler este primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech pentru a participa la conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing

Înscrie-te

About


Codette crede în puterea diversității, a experiențelor și a noilor perspective ce ne pot schimba lumea. Fiecare fată merită o oportunitate să fie mai aproape de zona tech. Suntem parte activă pentru înlăturarea barierelor și susținerea fetelor în tech. Suntem entuziasmate să lansăm Codette Traveler Grant!

Codette Traveler este primul grant din România dedicat româncelor cu proiecte sau experiență de lucru în domeniul tech pentru a participa la conferința Grace Hopper Celebration for Women in Computing , care are loc între 4-6 octombrie în Orlando, Florida (SUA).

Avem la dispoziție două locuri, pe care le vom împărți în mod egal între aplicantele prin formularul de înregistrare și voluntarele Codette.

Ce oferim
Biletul de acces la conferințăBiletul de avion dus-întorsCazare la hotelul Clarion Inn & Suites at International Drive

Înscrie-te până pe 19 mai


Completează formularul de înscriere până pe 19 mai și ai o șansă să participi la Grace Hopper Celebration of Women in Computing. Nu uita să citești și regulamentul campaniei, disponibil aici.

Înscrie-te

Grace Hopper Celebration for Women in Computing


Grace Hopper Celebration of Women in Computing este cea mai mare conferință pentru femei din domeniul tech din lume - anul acesta sunt așteptate 18.000 de persoane (aproape cât populația din Sinaia și Bușteni la un loc, toți în aceeași cladire)! Sunt mai multe track-uri și oportunități. Află mai multe despre conferință: https://ghc.anitaborg.org.

Sponsori


Vrei să contribui în calitate de sponsor, partener? Primul pas este să ne transmiți lucrul acesta pe contact@codette.ro.

Parteneri Media


Parteneri Comunitate