Termeni si conditii

Ultima modificare: 25 Iunie 2018

1. CE ESTE CODETTE?

Asociatia Codette este cea mai mare comunitate din Romania pentru fete si femei pasionate de tehnologie, indiferent de varsta sau nivel de experienta. ONG-ul nostru are sediul social in Bucuresti, sector 6, Str. Dr. Ernest Djuvara, Nr. 14, Camera 1, Et. 1, Romania, numarul de ordine in Registrul Special 63/27.06.2017, codul de inregistrare fiscala 37952744.

Pe pagina noastra web se regasesc informatii de baza despre Codette, iar pe blogul nostru dezvoltam teme de interes pentru comunitate, de la povesti de succes la tutoriale din sfera tehnologiei si informatiilor.

Suntem prezenti in spatiul media online pe Facebook, prin pagina Codette si grupurile Codette, Codette Friends, Codette la liceu, precum si printr-o serie de grupuri private asociate cu diferite evenimente (unde este cazul). De asemenea, putem fi urmariti si pe YouTube, Instagram si Twitter. O parte din codul dezvoltat pentru workshopuri este open source si poate fi regasit pe contul nostru de GitHub.

Vom denumi in continuare acest resurse drept "canalele Codette".

Continutul din proprietatea si sub dreptul de autor al Codette este format din urmatoarele:

2. INFORMATII GENERALE

Oferim o gama variata de Servicii, iar pentru fiecare in parte pot exista termeni si conditii suplimentare, care vor fi indicate in mod public pentru fiecare eveniment, cand este cazul.

Portofoliul nostru de evenimente si actiuni este in continua expansiune, datorita faptului ca incercam sa acoperim cat mai multe dintre nevoile comunitatii. Printre evenimentele noastre numaram:

  • Workshop-uri de programare pentru persoanele fara experienta, incepand de la nivel de scoala generala, continuand cu elevi de liceu si pana la nivel de facultate. Aici includem cursuri practice precum: IoT4Girls, Codette Goes Mobile, Py@Codette, GameLab Summer School.
  • Meetup-uri pentru studenti si profesionisti, precum Codette Stories si Codette4Cloud.
  • Codette Celebration Day: conferinta de o zi pentru celebrarea femeilor in tech.
  • Realizarea unui hub pentru competitia Google Hash Code.
  • Codette Traveler: primul grant de calatorii din Romania pentru a trimite doua femei la cea mai mare conferinta din lume pentru femei din domeniul tehnologiei si informatiilor, Grace Hopper Celebration for Women in Computing, acoperind toate costurile deplasarii pana in Orlando, Florida, cazarea, si biletul de acces la conferinta.
Pe langa evenimente, realizam si diferite actiuni prin care continuam misiunea Codette fara a colecta date personale, precum: scrierea de articole pe blog, realizarea de clipuri video pentru canalul YouTube etc.

Pentru a vedea ce tipuri de date colectam si cum folosim aceste date, consultati Politica noastra de Confidentialitate.

Prin inscrierea si / sau participarea la evenimentele Codette sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate Codette. Participarea la evenimentele Codette presupune acordul cu Codul de Conduita de participare la evenimentele Codette. Va rugam sa le parcurgeti cu atentie.

Politica de Confidentialitate Codette explica modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal si in care va protejam confidentialitatea atunci cand utilizati Serviciile noastre.

Participarea la evenimentele noastre este gratuita, insa locurile fiind limitate se realizeaza o selectie a participantilor. Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta persoanele care participa la evenimente, dupa criterii bine stabilite si anuntate in mod public. Aceste criterii se regasesc in general in evenimentul Facebook / Meetup aferent.

3. INSCRIERE SI SELECTIE

Pentru evenimentele de tip workshop, cream evenimente pe pagina Facebook Codette, care contin formularul de inregistrare pentru workshop. In general oferim intre 16-20 de locuri, o parte dintre ele la calculator, o alta parte pentru cei care vin cu laptopul personal. Oferim o gama larga de workshopuri, de la incepatori la avansati, cititi cu atentie descrierea evenimentului pentru a vedea daca va incadrati in grupul tinta.

Pentru evenimentele de tip meetup / conferinta, cream evenimente pe pagina Facebook Codette, dar inscrierea se realizeaza pe platforma Meetup (linkul de RSVP fiind indicat si in evenimentul Facebook).

Pentru celelalte tipuri de evenimente, cream evenimente pe pagina Facebook Codette si indicam explicit modul de inscriere, criteriile de evaluare si numarul de locuri disponibile.

Prin inregistrarea la evenimentele Codette, consimtiti ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate la data inregistrarii. Punerea la dispozitie de date false vor duce la invalidarea inregistrarii dumneavoastra. De asemenea, consimtiti faptul ca reprezentantii Codette va pot contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru confirmarea datelor sau pentru oferirea de informatii suplimentare. Notificarea primita telefonic are rol de informare si nu reprezinta acceptarea dumneavoastra in program; aceasta notificare va fi facuta electronic, prin e-mail.

4. SELECTIE IN CAZUL MINORILOR

In cazul evenimentelor la care pot participa minori, cei care trec de primul pas al selectiei trebuie sa dovedeasca faptul ca au acordul parintilor pentru a participa. Astfel, parintii trebuie sa completeze Anexa 1 , iar minorii trebuie sa completeze Anexa 2. Anexele pot fi printate sau scrise de mana, atata timp cat contin textul integral asa cum este pus la dispozitie de catre Asociatia Codette.

Dupa completare si semnare, acestea trebuie scanate si trimise inaintea evenimentului, pana la data indicata de Organizatori, pe e-mail la adresa hello@codette.ro . De asemenea, originalele trebuie aduse la eveniment si predate Organizatorilor.

5. RETRAGERE DE LA EVENIMENT

Locurile fiind limitate, apreciem notificarea din partea participantilor care nu mai pot participa la eveniment, desi au fost selectati pentru acesta, fara a fi nevoie de invocarea unui motiv. In masura in care timpul o permite, locul ramas liber va fi oferit unui candidat rezerva.

Pentru evenimentele de tip Meetup, acest lucru se poate realiza prin schimbarea RSVP-ului. Pentru evenimentele de tip workshop, acest lucru se poate realiza pe e-mail, la adresa hello@codette.ro.

6. ADERARE LA COMUNITATE

Persoanele care doresc sa faca parte din comunitatea extinsa, sau care doresc doar sa ramana la curent cu activitatile noastre in general, pot ramane in contact cu noi prin pagina de Facebook Codette, prin apasarea butonului "Like".

Persoanele care doresc sa faca parte din comunitatea restransa, avand acces la oportunitati suplimentare, pot da join grupului de Facebook. Dupa acest pas, unul dintre moderatorii grupului va va trimite formularul de inregistrare. Dupa completarea acestuia, veti primi acces in grup. In cazul in care nu primiti formularul, este posibil ca moderatorul sa nu va poata trimite un mesaj din cauza setarilor dumneavoastra de privacy pe Facebook - va rugam, asadar, sa trimiteti un mesaj moderatorilor sau paginii de Facebook pentru a-l primi. In momentul de fata acceptam doar membri de sex feminin in comunitatea restransa.

Prin inregistrarea in comunitatea restransa Codette, consimtiti ca toate datele furnizate sunt corecte, complete si adevarate la data inregistrarii. Punerea la dispozitie de date false vor duce la invalidarea inregistrarii dumneavoastra. De asemenea, prin inregistrarea in comunitatea restransa Codette sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate Codette.

7. PROPRIETATEA CONTINUTULUI

Continutul, asa cum este definit in preambul, sunt proprietatea exclusiva a Asociatiei Codette, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.

Puteti descarca si folosi Continutul doar in scop personal si non-comercial, doar cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor / copyright si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut.

Nu puteti folosi continutul in alte workshop-uri / evenimente care nu sunt realizate de catre Codette; nu este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea, alterarea, utilizarea, transmiterea, refolosirea, vanzarea, acordarea unei licente de folosire, crearea de continut nou derivat din, includerea oricarui Continut (cu exceptia celor mentionate mai sus) in orice alt context decat cel original intentionat de catre Asociatia Codette, decat cu acordul scris al acesteia. Comunicatiile verbale, telefonice sau prin posta electronica (e-mail) nu constituie un acord de utilizare.

Utilizarea Serviciilor nu va ofera niciun drept de proprietate intelectuala asupra acestora sau asupra Continutului pe care il accesati. Nu aveti dreptul sa utilizati Continutul din cadrul Serviciilor noastre, cu exceptia cazului in care obtineti permisiunea in scris din partea Asociatiei Codette. Prezentii Termeni si conditii nu va acorda dreptul de a utiliza nicio marca sau sigla din cadrul Serviciilor.

In cazul in care Asociatia Codette va acorda dreptul de a utiliza parte din Continut printr-un acord de utilizare, acest drept se acorda punctual pentru un Continut clar definit, pe o perioada determinata, si se extinde doar asupra Continutului definit in acord. Dreptul de folosire astfel obtinut nu este transferabil tertilor. Acest acord nu reprezinta un angajament contractual din partea Asociatiei Codette pentru entitatea careia ii este acordat accesul, iar Asociatia Codette nu este responsabila pentru eventualele prejudicii care pot surveni in urma folosirii acestor materiale, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Orice continut la care obtineti acces prin orice mijloc se afla sub incidenta prezentului document. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau printr-un eventual acord de utilizare.

8. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Utilizarea site-ului sau a canalelor Codette. Utilizatorii folosesc site-ul sau canalele Codette pe riscul propriu. Asociatia Codette nu poate fi facuta responsabila pentru daune directe sau indirecte, pentru prejudiciul material, pierderea de date sau prejudiciul financiar rezultand din accesul sau utilizarea acestora sau a tuturor site-urilor referite in acestea. Continutul acestora este prezentat ca atare si fara nicio garantie.

Utilizarea Serviciilor. Cu exceptia prevederilor explicite din prezentii Termeni si conditii sau din Termenii si conditiile suplimentare, Asociatia Codette nu face nicio promisiune speciala in legatura cu Serviciile. De exemplu, nu ne luam niciun angajament cu privire la continutul din cadrul Serviciilor si capacitatea acestora de a va satisface cerintele. Furnizam Serviciile ,,ca atare".

In cazuri exceptionale, daca vom fi in incapacitatea de a oferi un Serviciu, amanarea sau anularea acestuia vor fi anuntate in mod public, iar persoanele care au fost anterior anuntate de acceptarea in cadrul evenimentului vor fi contactate (fie electronic, prin e-mail, fie telefonic), pentru a fi anuntate de schimbare.