Termeni și condiții

Ce este Codette?

Asociaţia Codette este cea mai mare comunitate din România pentru fete și femei pasionate de tehnologie, indiferent de vârstă sau nivel de experiență. ONG-ul nostru are sediul social în Bucureşti, sector 6, Str. Dr. Ernest Djuvara, Nr. 14, Camera 1, Et. 1, România, numărul de ordine în Registrul Special 63/27.06.2017, codul de înregistrare fiscală 37952744.

Pe pagina noastră web se regăsesc informații de bază despre Codette, iar pe blogul nostru dezvoltăm teme de interes pentru comunitate, de la povești de succes la tutoriale din sfera tehnologiei și informațiilor.

Suntem prezenți în spațiul media online pe Facebook, prin pagina Codette și grupurile Codette, Codette Friends, Codette la liceu, precum și printr-o serie de grupuri private asociate cu diferite evenimente (unde este cazul). De asemenea, putem fi urmăriți și pe YouTube, Instagram și Twitter. O parte din codul dezvoltat pentru workshopuri este open source și poate fi regăsit pe contul nostru de GitHub.

Vom denumi în continuare acest resurse drept „canalele Codette”.

Conținutul din proprietatea și sub dreptul de autor al Codette este format din următoarele:

Informații generale

Oferim o gamă variată de Servicii, iar pentru fiecare în parte pot exista termeni și condiții suplimentare, care vor fi indicate în mod public pentru fiecare eveniment, când este cazul.

Portofoliul nostru de evenimente și acțiuni este în continuă expansiune, datorită faptului că încercăm să acoperim cât mai multe dintre nevoile comunității. Printre evenimentele noastre numărăm:

  • - Workshop-uri de programare pentru persoanele fără experiență, începând de la nivel de școală generală, continuând cu elevi de liceu și până la nivel de facultate. Aici includem cursuri practice precum: IoT4Girls, Codette Goes Mobile, Py@Codette, GameLab Summer School.

  • - Meetup-uri pentru studenți și profesioniști, precum Codette Stories și Codette4Cloud.

  • - Codette Celebration Day: conferință de o zi pentru celebrarea femeilor în tech.

  • - Realizarea unui hub pentru competiția Google Hash Code.

  • - Codette Traveler: primul grant de călătorii din România pentru a trimite două femei la cea mai mare conferință din lume pentru femei din domeniul tehnologiei și informațiilor, Grace Hopper Celebration for Women in Computing, acoperind toate costurile deplasării până în Orlando, Florida, cazarea, și biletul de acces la conferință.

Pe lângă evenimente, realizăm și diferite acțiuni prin care continuăm misiunea Codette fără a colecta date personale, precum: scrierea de articole pe blog, realizarea de clipuri video pentru canalul YouTube etc.

Pentru a vedea ce tipuri de date colectăm și cum folosim aceste date, consultați politica noastră de confidențialitate.

Prin înscrierea și / sau participarea la evenimentele Codette sunteți de acord cu Politica de confidențialitate Codette. Participarea la evenimentele Codette presupune acordul cu Codul de Conduită de participare la evenimentele Codette. Vă rugăm să le parcurgeți cu atenție.

Politica de confidențialitate Codette explică modul în care tratăm datele dumneavoastră cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre.

Participarea la evenimentele noastre este gratuită, însă locurile fiind limitate se realizează o selecție a participanților. Organizatorii își rezervă dreptul de a selecta persoanele care participă la evenimente, după criterii bine stabilite și anunțate în mod public. Aceste criterii se regăsesc în general în evenimentul Facebook / Meetup aferent.

Inscriere și selecție

Pentru evenimentele de tip workshop, creăm evenimente pe pagina Facebook Codette, care conțin formularul de înregistrare pentru workshop. În general oferim între 16-20 de locuri, o parte dintre ele la calculator, o altă parte pentru cei care vin cu laptopul personal. Oferim o gamă largă de workshopuri, de la începători la avansați, citiți cu atenție descrierea evenimentului pentru a vedea dacă vă încadrați în grupul țintă.

Pentru evenimentele de tip meetup / conferință, creăm evenimente pe pagina Facebook Codette, dar înscrierea se realizează pe platforma Meetup (linkul de RSVP fiind indicat și în evenimentul Facebook).

Pentru celelalte tipuri de evenimente, creăm evenimente pe pagina Facebook Codette și indicăm explicit modul de înscriere, criteriile de evaluare și numărul de locuri disponibile.

Prin înregistrarea la evenimentele Codette, consimțiți că toate datele furnizate sunt corecte, complete și adevărate la data înregistrării. Punerea la dispoziție de date false vor duce la invalidarea înregistrării dumneavoastră. De asemenea, consimțiți faptul că reprezentanții Codette vă pot contacta (telefonic sau prin e-mail) pentru confirmarea datelor sau pentru oferirea de informații suplimentare. Notificarea primită telefonic are rol de informare și nu reprezintă acceptarea dumneavoastră în program; această notificare va fi făcută electronic, prin e-mail.

Selecție în cazul minorilor

În cazul evenimentelor la care pot participa minori, cei care trec de primul pas al selecției trebuie să dovedească faptul că au acordul părinților pentru a participa. Astfel, părinții trebuie să completeze Anexa 1 , iar minorii trebuie să completeze Anexa 2 . Anexele pot fi printate sau scrise de mână, atâta timp cât conțin textul integral așa cum este pus la dispoziție de către Asociația Codette.

După completare și semnare, acestea trebuie scanate și trimise înaintea evenimentului, până la data indicată de Organizatori, pe e-mail la adresa hello@codette.ro . De asemenea, originalele trebuie aduse la eveniment și predate Organizatorilor.

Retragere de la eveniment

Locurile fiind limitate, apreciem notificarea din partea participanților care nu mai pot participa la eveniment, deși au fost selectați pentru acesta, fără a fi nevoie de invocarea unui motiv. În măsura în care timpul o permite, locul rămas liber va fi oferit unui candidat rezervă.

Pentru evenimentele de tip Meetup, acest lucru se poate realiza prin schimbarea RSVP-ului. Pentru evenimentele de tip workshop, acest lucru se poate realiza pe e-mail, la adresa hello@codette.ro .

Aderare la comunitate

Persoanele care doresc să facă parte din comunitatea extinsă, sau care doresc doar să rămână la curent cu activitățile noastre în general, pot rămâne în contact cu noi prin pagina de Facebook Codette , prin apăsarea butonului „Like”.

Persoanele care doresc să facă parte din comunitatea restrânsă, având acces la oportunități suplimentare, pot da join grupului de Facebook . După acest pas, unul dintre moderatorii grupului vă va trimite formularul de înregistrare. După completarea acestuia, veți primi acces în grup. În cazul în care nu primiți formularul, este posibil ca moderatorul să nu vă poată trimite un mesaj din cauza setărilor dumneavoastră de privacy pe Facebook - vă rugăm, așadar, să trimiteți un mesaj moderatorilor sau paginii de Facebook pentru a-l primi. În momentul de față acceptăm doar membri de sex feminin în comunitatea restrânsă.

Prin înregistrarea în comunitatea restrânsă Codette, consimțiți că toate datele furnizate sunt corecte, complete și adevărate la data înregistrării. Punerea la dispoziție de date false vor duce la invalidarea înregistrării dumneavoastră. De asemenea, prin înregistrarea în comunitatea restrânsă Codette sunteți de acord cu Politica de confidențialitate Codette .

Proprietatea Conținutului

Conținutul, așa cum este definit în preambul, sunt proprietatea exclusivă a Asociației Codette, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile.

Puteți descărca și folosi Conținutul doar în scop personal și non-comercial, doar cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor / copyright și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conținut.

Nu puteți folosi conținutul în alte workshop-uri / evenimente care nu sunt realizate de către Codette; nu este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea, alterarea, utilizarea, transmiterea, refolosirea, vânzarea, acordarea unei licențe de folosire, crearea de conținut nou derivat din, includerea oricărui Conținut (cu excepția celor menționate mai sus) în orice alt context decât cel original intenționat de către Asociația Codette, decât cu acordul scris al acesteia. Comunicațiile verbale, telefonice sau prin poștă electronică (e-mail) nu constituie un acord de utilizare.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra Conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi Conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea în scris din partea Asociației Codette. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor.

În cazul în care Asociația Codette vă acordă dreptul de a utiliza parte din Conținut printr-un acord de utilizare, acest drept se acordă punctual pentru un Conținut clar definit, pe o perioadă determinată, și se extinde doar asupra Conținutului definit în acord. Dreptul de folosire astfel obținut nu este transferabil terților. Acest acord nu reprezintă un angajament contractual din partea Asociației Codette pentru entitatea căreia îi este acordat accesul, iar Asociația Codette nu este responsabilă pentru eventualele prejudicii care pot surveni în urma folosirii acestor materiale, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

Orice conținut la care obțineți acces prin orice mijloc se află sub incidența prezentului document. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau printr-un eventual acord de utilizare.

Limitarea responsabilității

Utilizarea site-ului sau a canalelor Codette. Utilizatorii folosesc site-ul sau canalele Codette pe riscul propriu. Asociația Codette nu poate fi făcută responsabilă pentru daune directe sau indirecte, pentru prejudiciul material, pierderea de date sau prejudiciul financiar rezultând din accesul sau utilizarea acestora sau a tuturor site-urilor referite în acestea. Conținutul acestora este prezentat ca atare și fără nicio garanție.

Utilizarea Serviciilor. Cu excepţia prevederilor explicite din prezenţii Termeni şi condiţii sau din Termenii şi condiţiile suplimentare, Asociația Codette nu face nicio promisiune specială în legătură cu Serviciile. De exemplu, nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul din cadrul Serviciilor şi capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele. Furnizăm Serviciile „ca atare”.

În cazuri excepționale, dacă vom fi în incapacitatea de a oferi un Serviciu, amânarea sau anularea acestuia vor fi anunțate în mod public, iar persoanele care au fost anterior anunțate de acceptarea în cadrul evenimentului vor fi contactate (fie electronic, prin e-mail, fie telefonic), pentru a fi anunțate de schimbare.