Programe

Codette IOT4All Codette IOT4All

IOT4All

Workshop

IoT4All este un workshop de 2 zile avand ca tematica Internet of Things. Participantii invata sa programeze de la zero folosind placi Arduino șs HTML / CSS.

Detalii despre IOT4All

Codette JSSuperheroes Codette JSSuperheroes

JSSuperheroes

Workshop

Acest workshop promoveaza web development-ul in scoli. JavaScript este un limbaj de programare foarte popular si accesibil, cu ajutorul căauia elevii pot face primii pasi in alegerea unei cariere in IT&C.

Detalii despre JSSuperheroes

Codette GoesMobile Codette GoesMobile

GoesMobile

Workshop

Acest workshop pentru elevi de liceu ofera o introducere in programarea aplicatiilor mobile (Android / Java).

Detalii despre GoesMobile

Codette Py@Codette Codette Py@Codette

Py@Codette

Workshop

Seria noastră de workshop-uri Python include bazele programarii, procesare de imagini, hacks pentru mail/automatizarea task-urilor facute pe Facebook si pana la game programming.

Codette 2NClub Codette 2NClub

2NClub

Workshop

2NClub aduce retele neurale si alte tehnici de Machine Learning mai aproape de comunitate. In workshop-ul “My First Neural Network”, participantii au ocazia sa creeze de la zero prima lor rețea neurala.

Codette GameLab Codette GameLab

GameLab

Summer School

Scoala de vara pentru copii de 10-12 ani, in cadrul careia folosim MIT App Inventor si Thunkable pentru a construi jocuri pentru Android.

Detalii despre GameLab

Codette Celebration Day Codette Celebration Day

Codette Celebration Day

Conference

Conferinta aduce in prim plan oameni cu abilitati tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie si antreprenoriat, care impartasesc din experienta lor.

Detalii despre Celebration Day

Codette 2NHack Codette 2NHack

2NHack

Hackathon

Hackathon de doua zile ce propune utilizarea conceptelor de Machine Learning pentru a rezolve diverse probleme din industria de gaming, web services si civic tech.

Detalii despre 2NHack

Codette Techtor Codette Techtor

Techtor

Mentorship

Techtor este un program de mentorat ce se deruleaza pe o perioada de 6 saptamani. Obiectivul sau este diminuarea diferentei intre nivelul de cunostinte al studentilor si cerintele companiilor, atat in termeni de tech skills, cat si soft skills.

Detalii despre Techtor

Codette StepFWD Codette StepFWD

StepFWD

Pre-accelerator

Pre-accelerator de 6 saptamani pentru startup-uri tech cu echipe diverse.

Detalii despre StepFWD

Codette Stories Codette Stories

Codette Stories

Meetup

Codette Stories inseamna o serie de evenimente menite sa aduca in prim plan persoane care au povesti de spus. Scopul acestei serii de meetup-uri este acela de a incuraja oamenii din sfera tech sa ia în considerare si antreprenoriatul ca optiune de dezvoltare profesionala.

Detalii despre Codette Stories

Codette 4 Cloud Codette 4 Cloud

Codette 4 Cloud

Meetup

Impreună cu Adobe România, organizam o serie de meetup-uri, in care vorbim despre subiecte din domeniul serviciilor web, cloud, Machine Learning si BigData.

Detalii despre Codette 4 Cloud

Codette Traveler Codette Traveler

Codette Traveler

Grant

Primul grant din Romania dedicat romancelor cu proiecte sau experienta de lucru in domeniul tech pentru a participa la conferinta Grace Hopper Celebration for Women in Computing.

Detalii despre Codette Traveler

Codette Beautiful Engineering Codette Beautiful Engineering

Beautiful Engineering

Articles

Serie de articole prin care ne dorim sa evidentiem povestile mai multor doamne si domnisoare ce au ales o carieră in zona tehnica.

Detalii despre Beautiful Engineering