Goes Mobile

#1

Introducere in programarea aplicațiilor mobile (Android / Java)

Acest workshop pentru elevi de liceu ofera o introducere în programarea aplicatiilor mobile (Android / Java).

Album foto
Codette GoesMobile

Anatomia unui workshop

Goes Mobile isi propune sa-i introduca pe liceeni in ce presupune mobile development cu Java si Android si sa ii familiarizeze cu mediul de dezvoltare - Android Studio. Pe langa acest lucru, trainerii prezinta elemente de programare orientata pe obiect, elemente de interfata (User Interface) si Networking. Timp de doua zile, participantii au prilejul sa experimenteze, iar la final, vor obtine o aplicatie functionala de gestionat filme ce iti permite sa citesti review-uri si sa acorzi unul.

Procesul de selectie

Fiecare participant trebuie sa completeze un chestionar pentru a se inregistra. In cadrul procesului de selectie vom tine cont de motivatia de a participa la eveniment. Numarul de locuri este limitat la 20 de participanti per editie.

Editii anterioare

In cadrul programului Educator PD Grants, cunoscut ca CS4HS - Computer Science for HighSchool, si in parteneriat cu Asociatia Tech Lounge, am organizat 5 sesiuni de workshop in 3 orase diferite: Bucuresti, Brasov si Constanta. Pentru Bucuresti, am ajuns in Liceul Bilingv "Miguel de Cervantes", Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" si Colegiul National de Informatica "Tudor Vianu", la Brasov in Colegiul National "Dr. Ioan Mesota", iar in Constanta la Colegiul National "Mircea cel Batran".

Poti citi mai multe despre editiile anterioare pe blog.

Vrei sa afli mai multe despre programele Codette sau cand va avea loc urmatoarea editie GoesMobile?