Ajunsă la ediția a 6-a, Codette Celebration Day reunește oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie, antreprenoriat și inovarea prin diversitate, care împărtășesc din experiența lor.

Ediția din acest an are ca temă “Technology: does it bring us together or keep us apart?”. Pregătiți-vă pentru o zi plină de prezentări interesante legate de impactul pe care îl are tehnologia asupra vieții noastre sociale și asupra modului în care comunicăm unii cu alții.

Când?

30 Iulie 2022
Program eveniment 10.00 - 18.00

Unde?

Grey Matter Hub, Bulevardul Carol I 68, București
&
Pe Discord & Zoom*

*participanții vor fi invitați pe platforme după confirmarea prezenței

Agenda

10.00 - 10.20
Meet & Greet
10.20 - 11.00
Opening Keynote:
Dr. Silvia Cristina Stegaru, Cofondator & Președinte @ Codette, Software Engineer @ Cyber Threat Intelligence Lab, Bitdefender
Maria-Alexandra Mihalcea, Vicepreședinte @ Codette, Software Engineer
11.00 - 11.10
Activity & Energizer
11.10 - 11.50
[RO] Tehnologia: Ne aduce mai aproape, sau ne desparte? Alegeți partea!, Elena Albu, Cloud Architect @ Atos
11.50 - 12.30
[RO] Care este prioritatea ta?, Cristina Juc, Business & Marketing Consultant @ Spherik Accelerator
12.30 - 13.00
TikTok dance
13.00 - 13.40
[RO] MarTech sau cum ești astăzi influențat, Dragoș Ioniță, Engineering Manager @ Adore Me
13.40 - 14.30
Lunch Break & Network
14.30 - 14.50
Activity Energizer
14.50 - 15.30
[RO] Teoria Cunoașterii aplicată pe dezvoltarea de produse, Constantin Dumitrescu, Senior Developer @ Code11
15.30 - 16.10
[RO] Seeing the positive in work-life changes (and tips for making the most out of a period of transition), Adina Neda, Volunteer @ Codette
16.10 - 16.30
Tombolă
16.30 - 17.00
Speed Networking & Gatheround
17.00 - 18.00
Wine & Networking
18.00 - 18.05
Closing remarks

Speakers

 • Dragoș Ioniță

  Engineering Manager @ Adore Me

  Dragoș și-a început cariera de Software Developer în urmă cu mai bine de 10 de ani, iar în prezent lucrează ca Engineering Manager la compania Adore Me, unde se ocupă cu supervizarea procesului de design și dezvoltare soluțiilor software.

  De asemenea este dezvoltatorul aplicației Situația Drumurilor, una dintre cele mai instalate aplicații de navigație din România, și Co-Fondatorul și CTO-ul FoodKit.ro, prima aplicație de livrare de mâncare gătită din România.

  Pe lângă pasiunea pe care o are pentru programare, Dragoș mai este pasionat și de design, arhitectură, robotică, și multe altele.

  Prezentarea sa se axează pe MarTech, sau mai bine spus de ce suntem influențați să cumpărăm anumite produse în secolul 21. Aceasta va include o scurtă istorie a marketing-ului, provocările care se regăsesc în acest domeniu, și câteva preziceri pentru oportunitățile de viitor.

  Topic: MarTech sau cum ești astăzi influențat

 • Constantin Dumitrescu

  Senior Developer @ Code11

  Constantin lucrează ca Software Developer de 14 ani în cadrul mai multor start-up-uri, perioadă în care a avut ocazia să exploreze numeroase roluri, responsabilități și situații prin care și-a format o perspectiva cuprinzătoare asupra dezvoltării de produse.

  În prezent, Constantin lucrează ca Senior Developer la compania Code11, o companie de design, dezvoltare, și consultanță, cu sedii în trei orașe, anume Oslo, București, și Berlin.

  Prezentarea sa va fi despre abordarea de a explora necunoscutul în cadrul echipelor care dezvolta produse astfel încât să se ajungă la un adevăr comun și din care sa descindă natural o implementare în care cunoașterea este menținută pe toate planurile produsului.

  Topic: Teoria Cunoașterii aplicată pe dezvoltarea de produse

 • Cristina Juc

  Business & Marketing Consultant @ Spherik Accelerator

  Deși și-a început cariera drept arhitect, Cristina a avut parte de mai multe schimbări de carieră de-a lungul aniilor. De la arhitectură și-a îndreptat atenția spre design, apoi spre marketing. Apoi, în cadrul unei companii de dezvoltat aplicații mobile a învățat mai multe despre product management, ajungând doi ani mai târziu să lucreze ca Executive Director la Spherik Accelerator. Iar, în prezent, lucrează ca Business & Marketing Consultant pentru start-up-uri.

  Prezentarea sa va fi despre un lucru pe care cu siguranță cu toții îl găsim important, anume care este prioritatea noastră. Care este primul lucru la care ne gândim după ce ne trezim? Rutina de dimineață, să bem o cană de cafea, să facem yoga, să vorbim cu o persoană dragă, sau să ne deschidem telefonul pentru “a fi la curent cu ce se întâmplă în lume”? Nu există niciun răspuns greșit, totul este o alegere.

  Topic: Care este prioritatea ta?

 • Elena Albu

  Cloud Architect @ Atos

  Elena are o experiență de peste 15 ani în industria IT și este o fire proactivă, ambițioasă și perseverentă cu o determinare constantă de a transmite misiunea și valorile companiei Atos.

  Prezentarea ei va aduce în discuție relația pe care vrem să o avem cu tehnologia, ca pe o alegere proprie, dar și despre modul în care putem face această alegere și cum ne poate influența ea.

  Topic: Tehnologia: Ne aduce mai aproape, sau ne desparte? Alegeți partea!

 • Adina Neda

  Volunteer @ Codette

  Adina a terminat University of Cambridge, iar acum profesează ca Software Engineer în Londra. Pe lângă job, Adina se implică în inițiative de voluntariat ce sustin educatia și egalitatea de șansă, în cadrul asociației Codette. Iar în timpul liber, îi place să facă drumeții.

  Modul de lucru și relațiile interumane s-au schimbat în ultimii ani. Deși unele aspecte ale vieții au devenit mai dificile, au apărut și oportunități de dezvoltare profesională și personală. Adina ne va prezenta experiența sa cu schimbările cauzate de pandemie și va împărtăși câteva tips pentru organizarea timpului într-un mediu de lucru de tip hibrid.

  Topic: Seeing the positive in work-life changes (and tips for making the most out of a period of transition)

 • Dr. Silvia Cristina Stegaru

  Cofondatoare @ Codette, Software Engineer @ Adobe

  Dr. Silvia Cristina Stegaru este cofondatoare și președinte Codette, și Software Engineer la Adobe. Membră activă a comunității tech, Silvia susține creșterea numărului de femei din IT&C prin inspirarea, ghidarea și conectarea lor în cadrul comunității. Excelența tehnică este de asemenea în prim plan, Silvia având doctoratul în domeniul Calculatoare și Tehnologia Informației. Leader de comunitate, manager și antreprenor de succes, cu peste 10 ani experiență în voluntariat axat în principal pe creșterea egalității de gen pentru toate vârstele, toate nivelurile de experiență, toate ramurile tech, activitatea ei a fost recunoscută de către Google, US State Department și prin premii precum Forbes "30 sub 30".

  Topic: Opening Keynote

 • Maria-Alexandra Mihalcea

  Vicepreședinte @ Codette, Software Engineer

  Maria-Alexandra Mihalcea este vicepreședinte Codette și Software Engineer.

  Cu peste 6 ani de experiență în voluntariat pe departamente precum relații cu partenerii, resurse umane, design, Alexandra are o afinitate foarte mare pentru diversitate și incluziune și militează pentru aducerea componentelor de soft skills în sfera tehnică.

  De asemenea, pentru ea perseverența este cheia pentru a reuși în orice.

  Topic: Opening Keynote

Înregistrează-te și vino și tu alături de noi la Celebration Day!

Sponsori & Parteneri

Parteneri silver

Parteneri bronz

Parteneri media