Codette Celebration Day aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

Anul acesta abordăm o tematică specială - Work Balance.

Când

7 Martie 2020
Înregistrare 10.00, program eveniment 10.30 - 19.00

Unde

TechHub, Strada Nicolae Filipescu 39-41, București

Agenda

10.00 - 11.00
Registration
11.00 - 11.05
Welcome & Introduction
11.05 - 11.20
Special Guest Acting Public Affairs Officer @ Scott Reese, US Embassy in Bucharest
11.20 - 11.45
Keynote @ Doina Popa, Community Manager, Codette
11.45 - 12.25
Zen și arta de a-ți scrie propria fișă de post @ Alexandra Ștefănescu, Tech Officer, Code for Romania
12:25 - 13:00
Technology Vision 2020 - We, the post-digital people @ Ema Ariciu, Salesforce Senior Tech Consultant, Accenture
13.00 - 14.00
Lunch
14.00 - 14.30
Un metru și un zâmbet @ Elena Avanu, Delivery Manager, Deloitte Digital
14.30 - 15.00
Cum să faci atunci când vrei să faci multe? @ Georgiana Denisa Ștefan, Computer Scientist, Adobe
15.00 - 15.30
Și dacă îmi dau seama că nu pe acolo e drumul @ Eli Neicuț, Creator Conținut, Eli Vorbește
15.30 - 16.00
Echilibru în viață: perspective și lecții învățate @ Lucian Ghindă, Innovator, Product Manager and Technology Pundit, Digital Nation, Metro Systems Romania
16.00 - 16.30
Open Space - Work-Life Balance Topic | Coffee Break
16.30 - 17.30
Panel Entrepreneurship:
Andra Georgescu, Founder, Hey, Be Well!
Gabriela Bejan, Digital Tailors Agency
Liviu Cadariu, Event Manager, TechHub Bucharest
Giorgiana Vlăsceanu, Program Manager, StepFWD
17:30 - 17:45
Special announcement - Raffle Prizes
17:45 - 17:50
Closing remarks
17.50 - 19.00
Networking

Speakers

 • Scott Reese

  Acting Public Affairs Officer, U.S. Embassy in Bucharest

  Scott s-a alăturat în 2004 Departamentului de Stat și este Atașat Cultural din Iulie 2007. In primul mandat a fost consilier consular la Oslo, apoi a petrecut doi ani în Bamako Mali. Scott a ocupat un an funcția de șef politic și de guvernare al echipei provinciale de reconstrucție din Mosul, Irak. A servit apoi ca ofițer de presă la Ambasada SUA la Beijing. În 2015, Scott a ocupat funcția de purtător de cuvânt la Ambasada de la Bagdad, Irak. Apoi a ocupat funcția de Purtător de cuvânt la Consulatul SUA din Erbil, Irak. Înainte de a intra în departament, Scott a lucrat în domeniul IT ca administrator de sistem și programator. În cele din urmă a trecut la tehnologia educațională, a lucrat și a predat la Universitatea din Iowa. A lucrat apoi la Williams College din Williamstown, Massachusetts și a început studiile de doctorat în Ingineria Sistemelor la Renssalaer Polytechnic Institute din Troy, New York. În cei doi ani imediat înainte de aderarea la Foreign Service, Scott a predat matematica și algebra elevilor de liceu cu probleme de comportament în Albany, New York.

  Special Guest

 • Doina Popa

  Community and Public Policy Manager, Codette

  Doina este Community and Public Policy Manager la Codette. Aceasta coordonează și monitorizează activitățiile asociației, ale cărui punct central îl reprezintă promovarea diversității și educației la toate nivelurile. Ea este membru al Consiliului Continental al Allied For Startups Brussels, ca reprezentant al Codette. Acest rol o ajută să identifice și să ofere consultanță privind politicile și strategiile ce au ca obiectiv principal promovarea diversității și incluziuni în contextul legislației europene.

  Topic: Inspiration and Codette

 • Sabina Alexandra Ștefănescu

  Tech Officer, Code for Romania
  Co-founder, Security Espresso

  Alexandra este Tech Officer la Code for Romania, full-time, după ce a voluntariat cod și voie bună timp de doi ani. A lucrat în corporații, pe post de QA, programator, incident response engineer. A co-fondat Security Espresso. Vorbește de securitate, open source și date expuse oricui o ascultă.

  Topic: Zen și arta de a-ți scrie propria fișă de post

 • Georgiana Denisa Stefan

  Computer Scientist, Adobe

  Este programator, iar de 2 ani și jumătate face parte din echipa de Securitate a Adobe Identity Services. A început ca intern, iar proiectul pe care l-a dezvoltat a devenit între timp produs Adobe. Anterior, a făcut Facultatea de Matematică-Informatică din cadrul UB și cea de Marketing de la ASE, unde a terminat șefă de promoție. Masterul l-a urmat la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la UPB. În timpul facultății a fost plecată cu Erasmus în Olanda și Spania și a făcut un traineeship în Islanda.

  Topic: Cum să faci atunci când vrei să faci multe

 • Ema Ariciu

  Salesforce Senior Tech Consultant, Accenture

  Ema este Consultant Salesforce la Accenture Technology, unde ajută clienții să își automatizeze și să își îmbunătățească procesele cu ajutorul ultimelor tehnologii. Ea este un entuziast al tehnologiei Salesforce, cu care lucrează de peste 7 ani, are experiență în companii cu profil IT de peste 10 ani, iar în ultimii 7 ani s-a specializat pe proiecte de implementare instrumente și de optimizare procese. În timpul liber, a organizat de-a lungul ultimilor 4 ani meetup-uri regulate pentru comunitatea de profesionisti (sau entuziaști) Salesforce din Romania. În timpul liber îi place să citească și să călătorească.

  Topic: Technology Vision 2020 - We, the post-digital people

 • Elena Avanu

  Delivery Manager, Deloitte Digital

  Elena lucrează de peste 10 ani în industria IT ca Manager de Proiect. A ajuns in industria online dupa o serie de „accidente fericite”. Spune despre sine că e idealistă, optimistă și îi plac provocările. E pasionata de educație și oameni și în timpul liber este implicată în acțiuni de voluntariat, derulând și implementând proiecte care îmbunătățesc viața comunității din care face parte.

  Topic: Un metru și un zambet

 • Eli Neicuț

  Creator Conținut, Eli Vorbește

  Eli este programator de meserie, dar cu o mare pasiune pentru vorbit. Atât de mare că după 5 ani de corporație a decis să aplice tot ce a învățat pentru proiecte sociale. Vlogul ei care se numește, evident, Eli Vorbește, inspiră la acțiune, implicare în comunitate, iar aplicația mobilă MagicHELP pe care o coordonează la Asociația Magic conectează familiile cu copii bolnavi care au nevoie de ajutor cu cei care pot ajuta. Deși acum deschide mai des camera foto decât un IDE, sunt 3 principii tehnice pe care le-a învățat și merg aplicate oricând și oricum. "E ceva greu, dar nu mă las. Dacă e pe google, mă descurc. A zis cineva problemă - hai să-i facem debug." Cu un "job description" care nu mai are ora de început, de sfârșit sau de weekend, Eli Vorbește despre propriile lupte cu cel mai râvnit cuvânt, "echilibru".

  Topic: Și dacă îmi dau seama că nu pe acolo e drumul

 • Lucian Ghindă

  Innovator, Product Manager and Technology Pundit, Digital Nation, Metro Systems Romania

  Lucian se consideră un generalist, o persoană căreia îi place să creeze produse și să construiască experiențe de învățare. Experiența lui este un mix de management de produs, inovare, programare și testare. În momentul de față este Strategic Advisory și Board Member în cadrul Digital Nation, Innovation Coach la METRO SYSTEMS și co-founder la Acertivo, în timp ce are în pregătire numeroase alte idei.

  Topic: Echilibru în viață: perspective și lecții învățate

 • Liviu Cadariu

  Program Manager, StepFWD
  Event Manager, TechHub Bucharest

  Liviu este Program Manager al preacceleratorului StepFWD și Event Manager la TechHub Bucharest. Echipa TechHub contribuie la creșterea ecositemului de startup-uri tehnice din România. El a fondat Mr. Adam, o aplicație bazată pe gamificație, care ajută utilizatorii să dezvolte abilitățile soft și lucrează la realizarea produsului / market fit. Liviu a făcut parte din 2 startup-uri early stage, care, deși nu au reușit, s-au dovedit a fi cea mai rapidă curbă de învățare din carieră.

  Panel: Entrepreneurship

 • Gabriela Bejan

  Marcom Specialist
  Founder, Digital Tailors

  Gabriela este antreprenoare, a început primul business la 20 ani și este în prezent fondatoarea Digital Tailors, o agenție de product marketing pentru produse tech. Pasionată de inteligență emoțională în business, leadership și relații personale.

  Panel: Entrepreneurship

 • Andra Georgescu

  Founder, Hey, Be Well

  Andra este fondatoarea platformei Hey, Be Well!, care vrea să vă învețe ce înseamnă să trăiești sănătos. Andra crede că ar trebui să exploatăm la maxim potențialul tehnologiei de a ne ajuta să fim mai sănătoși și fericiți.

  Panel: Entrepreneurship

 • Giorgiana Vlăsceanu - gege

  Program Manager, StepFWD
  Co-fondator Codette

  Giorgiana sau gege este co-fondator și vicepreședinte al Codette. În acest moment, este doctorand la Facultatea de Automatică și Calculatoare, unde este și Asistent Universitar. Gege a fost nominalizată în 2017 în topul Forbes România "30 sub 30".

  Panel: Entrepreneurship

Parteneri & Susținători

Parteneri Silver

Parteneri bronz

Partener locație

Partener în leadership

Comunități partenere

Cu sprijinul

Înregistrează-te și vino și tu alături de noi la Celebration Day.