Codette Celebration Day aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor. Prezentările lor includ abordarea de proiecte tehnice, dezvoltare personală sau probleme survenite în cadrul implementării.

În zona de Booths poți afla ce direcții de carieră îți sunt potrivite bazate pe experiența ta, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ai putea să îi urmezi.

Când

10 Martie 2018
Înregistrare 10.00, program eveniment 10.30 - 18.00

Unde

TechHub, Strada Nicolae Filipescu 39-41, București

Agenda

10.00 - 11.00
Înregistrarea participanților
11.00 - 11.30
Opening Keynote @ Giorgiana Vlăsceanu, Co-fondator Codette
11.30 - 12.15
12 tips from 12 years of digital career @ Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC
12.15 - 13.00
Frontend like it's 2018 @ Andrei Antal, Co-fondator AngularJS București și Diana Miron, fondator JSgirls
13:00 - 14:15
Prânzul & networking
14.15 - 14.30
Invitat special: Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice Abigail Rupp, Ambasada S.U.A. (EN)
14.30 - 15.00
Arta de a eșua cu succes @ Ciprian Borodescu, Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS
15.00 - 15.30
Salesforce.com Unpuzzled @ Ema Ariciu, Salesforce Consultant, Accenture
15.30 - 16.00
Pauză
16.00 - 17.00
Panel Entrepreneurship:
Irina Scarlat, Lead Marketing Manager la Uber
Mihai Cosmin Rotaru, Clever Taxi
Ioana Frincu, COO KrowdMentor, COO Under Development Office
Moderator: Alexandra Anghel, Co-fondator & CTO Appticles, Co-fondator Codette
17:00 - 17:15
Closing remarks
17.15 - 18.00
Networking

Speakers

 • Giorgiana Vlăsceanu

  Co-fondator, Codette

  Giorgiana nu este doar co-fondatoare Codette - ea este sufletul jucăuș, care ne îndeamnă întotdeauna la creativitate. Are peste 8 ani de organizare evenimente și experiență de teaching a persoanelor de la 7 ani la 60, de la formal la non-formal; dar să nu uităm că e și un inginer până la urmă, pasionată de web development și Python.

  Topic: Inspiration and Codette

 • Raluca Radu

  Country Manager ANSWEAR.ro și
  Co-Organizator GPeC

  Raluca Radu este Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România.

  Având o experiență de peste 12 ani în marketing digital și strategie de business online, Raluca se implică activ în creșterea și educarea pieței de comerț electronic, fiind trainer de e-commerce în cadrul DallesGO și consultant in zona de strategie și marketing online pentru business-uri la început de drum în mediul digital.

  In trecut, Raluca s-a ocupat de introducerea pe piață a business-ului OLX.ro și de creșterea acestuia și a condus cu succes echipe și proiecte online in cadrul Naspers, The Group, F64, Acasa.ro. De asemenea, Raluca are o puternică experiență în zona de startup-uri de tehnologie, fiind co-fondatorul proiectului How To Web și implicându-se ca mentor sau advisor în numeroase startup-uri tech autohtone. Absolventă de Automatică și Calculatoare și pasionată de matematică, Raluca este convinsă că datele și logica stau la baza unei strategii de business eficiente.

  Topic: 12 tips from 12 years of digital career

 • Andrei Antal

  Co-fondator AngularJS București

  Andrei este frontend developer interesat de tot ceea ce înseamnă ecosistemul JavaScript și cu o pasiune deosebită pentru design-ul aplicațiilor web complexe. În timpul liber se ocupă de comunitatea de Angular din București, al cărei co-fondator este.

  Topic: Frontend like it's 2018

  În această prezentare vom explora cum a evoluat implementarea unui design web al aplicațiilor web și cum ne ajută tool-urile curente să realizăm aplicații cu interfețe complexe și optime, scalabile pe orice dimensiune ecranului.

 • Diana Miron

  Fondator JSgirls, co-fondator JSHacks

  Diana este fondator JSgirls, co-fondator JSHacks - singurul hackhathon pe JavaScript din România și frontend developer cu experiență de peste 5 ani în interfețe web și mobile în Angular, React și iOS nativ.

  Diana este pasionată de design și web development, vrea să învețe copiii programare și să crească comunitatea de fete programator din România.

  Diana este și co-fondator AP.3, un studio de branding pentru startupuri și firme mici.

  Topic: Frontend like it's 2018

 • Abigail Rupp

  Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice, Ambasada S.U.A.

  Abigail (Abby) Rupp a intrat în Serviciul Diplomatic al SUA în 1997. Specializată în probleme consulare, ea a lucrat la misiuni diplomatice din Moldova, Ghana, Rusia şi Etiopia, iar la Washington în cadrul Biroului pentru afaceri consulare, al Institutului Diplomatic (Foreign Service Institute) şi al Biroului secretarului de stat adjunct. A fost consul general la Florenţa, în Italia, în perioada iulie 2014-iunie 2017. Abigail Rupp a ajuns la Bucureşti în august 2017, pentru a prelua funcţia de Adjunct al Şefului Misiunii Diplomatice a SUA.

  Abigail Rupp a crescut în Columbia, statul Maryland şi Reston, statul Virginia. Are o diplomă de licenţă în relaţii internaţionale de la Facultatea de Relaţii Internaţionale (School of Foreign Service) a Universităţii Georgetown şi un masterat în politici publice de la Universitatea George Washington. Vorbeşte rusă, română şi italiană. Este căsătorită cu Christopher Misciagno, agent special de securitate diplomatică. Au trei copii.

 • Ciprian Borodescu

  Co-fondator & CEO Appticles și
  Co-organizator BucharestJS

  Ciprian Borodescu este co-fondator și CEO la Appticles (o platformă de creat aplicații web de tip “progressive") & MorphL (optimizarea interfețelor software prin intermediul inteligenței artificiale) și co-organizator BucharestJS (comunitate pentru pasionații de JavaScript) & JSHacks (hackathon pentru pasionații de JavaScript și nu numai), altMBA alumnus.

  Ciprian este pasionat de antreprenoriat, dezvoltare personală, blockchain și inteligență artificială. Citatul preferat și motto-ul personal este: "Cea mai de preţ monedă de schimb care există este efectul pe care îl aveţi asupra celorlalţi." —Jim Carrey.

  Topic: Arta de a eșua cu succes

 • Ema Ariciu

  Salesforce Consultant, Accenture

  Ema este Consultant Salesforce la Accenture Technology, unde ajută clienții să își automatizeze și îmbunătățească procesele cu ajutorul ultimelor tehnologii. Ea este un entuziast al tehnologiei Salesforce, cu care lucrează de peste 5 ani, are experiență în companii cu profil IT de peste 8 ani, iar în ultimii 5 ani s-a specializat pe proiecte de implementare tooluri și de optimizare procese. În timpul liber este Salesforce User Group Leader și organizează meetup-uri regulate pentru comunitatea de profesioniști (sau entuziaști) Salesforce din România, îi place să citească și să călătorească.

  Topic: Salesforce.com Unpuzzled
  It’s a CRM and it’s not, it’s software and it isn’t, it’s Salesforce.com

  Vom discuta despre Salesforce, ariile pe care le acoperă, cum se poate construi și personaliza un tool pe această platformă. De asemenea, aflăm care este impactul pe care l-a avut apariția platformei pe piața IT și cel pe care încă îl are astăzi asupra profesioniștilor din domeniul tehnologiei. Vom explora împreună tehnologii noi și discuta despre varietatea oportunităților pentru cei interesați să lucreze în domeniul IT.

 • Irina Scarlat

  Lead Marketing Manager la Uber

  Pasionată de comunicare, startup-uri și tehnologie, Irina Scarlat conduce echipa de marketing a Uber în România. Înainte de a se alătura echipei Uber, Irina a fost Chief Marketing Officer al How to Web și TechHub Bucharest.

  Ca antreprenor, Irina a înființat Prove PR, o agenție de comunicare pentru startup-uri tech, pe care a închis-o 3 ani mai târziu, precum și Akcees, organizație non-profit cu misiunea de a educa noi generații de tineri antreprenori.

  A locuit în 7 orașe din Europa și Statele Unite, a fost mentor pentru sute de startup-uri, iar zonele care îi plac cel mai mult sunt content marketing, email marketing și analiza de date. În timpul liber, citește, călătorește, face echitație și petrece timp cu oameni dragi.

  Panel: Entrepreneurship

 • Mihai Cosmin Rotaru

  Fondator Clever Taxi

  Antreprenor în tehnologie cu background business și tehnic, fondator a 3 companii, cea mai recentă fiind Clever Taxi - vândută către Daimler în 2017. Investitor interesat de marketplaces, SaaS, security și AI.

  Panel: Entrepreneurship

 • Ioana Frincu

  COO KrowdMentor
  COO Under Development Office

  Ioana combină vocația de a crea software cu dorința de a-i ajuta pe cei din jur. Îi plac provocările ce presupun transformarea unor proiecte inovative în produse ce pot fi utilizate în viața de zi cu zi.

  În prezent, Ioana este COO la KrowdMentor, o companie de consultanță ce ajută investitorii, fondurile de investiții, startup-urile și antreprenorii interesați de tehnologia blockchain în a-și atinge obiectivele, și COO la Under Development Office, prima companie românească ce livrează produse comerciale bazate pe blockchain. Ea are experiență în token design și crearea de white paper-uri, lucrând la mai multe ICO-uri (Initial Coin Offerings) de succes.

  În trecut, Ioana a fost consultant IBM în cadrul departamentului de Business Analytics and Optimization și Machine Learning Engineer în cadrul Parametric Technology Corporation (PTC). În timpul liber, Ioana a făcut parte din board-ul executiv al Clubului Rotaract Cișmigiu și al Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.

  Ioana a absolvit Universitatea Politehnica din București, având specializarea Ingineria Informației.

  Panel: Entrepreneurship

 • Alexandra Anghel

  Co-fondator & CTO, Appticles
  Co-fondator Codette

  Alexandra este co-fondator și CTO la Appticles, un startup ce dezvoltă o platformă pentru distribuția de conținut pe diverse canale mobile și co-fondator Codette. Este absolventă a Facultății de Automatică și Calculatoare, UPB. Înainte de a fonda Appticles, a avut o firmă de software outsourcing. Îi place să se implice în diverse activități și programe ce încurajează fetele în a alege o carieră într-un domeniu tehnic, cum ar fi programarea. A fost mentor pentru programul Learn IT, Girl!, a obținut locul 2 la competiția Girls in Tech, Paris, 2012 și a participat la programul Prosper Women Entrepreneurs din SUA.

  Panel: Entrepreneurship

Sponsori & Parteneri

Parteneri Gold

Partener locație

Prieteni

Cu sprijinul

Înregistrează-te și vino și tu alături de noi la Celebration Day.