Celebration Day – Conferință de o zi de celebrare a femeilor în zona IT

București, 10.03.2018 – Comunitatea Codette anunță cea de-a doua editie a conferinței Codette Celebration Day. Acest eveniment aduce în prim plan oameni cu abilități tehnice remarcabile, pasiune pentru tehnologie și antreprenoriat, care împărtășesc din experiența lor.

Prima ediție a conferinței a avut loc anul trecut, depășind așteptările organizatorilor. 120 de participanți au fost prezenți pe durata întregii zile, interacționând și urmărind cu entuziasm prezentările.  În urmă succesului ediției anterioare, Codette Celebration Day revine cu o agendă și mai diversă.  Printre speakeri se numără Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce din România și Ciprian Borodescu, Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS. În plus, ziua se va încheia cu un panel pe antreprenoriat cu tematică “Cum să pornești și să gestionezi un startup tech?” în cadrul căruia vor participa nume interesante precum: Irina Scarlat (Lead Marketing Manager la Uber), Ioana Frîncu (COO KrowdMentor, COO Under Development Office) și Mihai Cosmin Rotaru (Clever Taxi)

Ne propunem pentru o zi să scoatem în evidență lucrurile remarcabile ce le fac fetele în zona IT și nu numai, începând de la proiecte tehnice cu vechime, la proiecte ce țin de dezvoltarea personală și chiar ce se întâmplă pe parcursul de dezvoltare. Credem cu tărie că aceste mici lucruri merită să fie evidențiate zi de zi, numai că profităm de această lună să dăm zvon în țară că lucrurile se întâmplă pe bune.

În zona de Booths, participanții pot afla ce direcții de carieră le sunt potrivite în funcție de experienta lor, tips & tricks pentru interviuri și sfaturi pentru pașii pe care ar putea să îi urmeze.

Pe 10 martie ai ocazia să întâlnești oameni pasionați și să interacționezi cu antreprenori și lideri ai comunității Tech din București. Este un eveniment ce te poate încărca cu energie cât pentru un an. Pentru Codette este și un moment prielnic pentru aniversarea celor doi ani de existență a comunității. Doi ani plini de evenimente dedicate fetelor și femeilor pasionate de zona IT&C, promovarea diversității, educație și dezvoltare personală.

În același timp, ne amintim și de dr. Anita Borg, o femeie pasionata de IT&C care a schimbat cursul istoriei prin proiectele ei de implicare a mai multor femei în domeniu. Îi dedicăm acest eveniment, al doilea din serie și sperăm ca inițiativele noastre să fie de impact și pe viitor!

 

Agenda evenimentului

10.00 – 11.00 Înregistrarea participanților
11.00 – 11.30 Opening Keynote @ Giorgiana Vlăsceanu, Co-fondator Codette
11.30 – 12.15 Topic TBA @ Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro și Co-Organizator GPeC
12.15 – 13.00 Frontend like it’s 2018 @ Andrei Antal, Co-fondator AngularJS și Diana Miron, fondator JSgirls
13:00 – 14:00 Prânzul
14.00 – 14.30 Networking
14.30 – 15.00 Arta de a eșua cu succes @ Ciprian Borodescu, Co-fondator & CEO Appticles, Co-organizator BucharestJS
15.00 – 15.30 Salesforce.com Unpuzzled @ Ema Ariciu, Salesforce Consultant, Accenture
15.30 – 16.00 Pauză
16.00 – 17.00 Panel Entrepreneurship: Irina Scarlat, Lead Marketing Manager la Uber, Mihai Cosmin Rotaru, Clever Taxi
Moderator: Alexandra Anghel, Co-fondator & CTO Appticles, Co-fondator Codette
17:00 – 17:15 Closing remarks
17.15 – 18.00 Networking

 

Celebration Day este un eveniment deschis tuturor, indiferent de gen sau nivel de pregatire. Te-am convins? Aplică aici.

 

Îți dăm de veste pe 9 martie cum o să ne vedem la #CelebrationDay!

Spread the love